Bijhetstrand

Switch to desktop

Dries "Bij het Strand" de Winter

Sociale Media “Een folder die terugpraat”

Sociale media gaat in je systeem zitten , je ziet en wilt dingen delen, je ervaring, je gevoel, beleving...

Wat kan dat voor je bedrijf betekenen, heel simpel, meer omzet , meer gasten, meer mensen waarmee je direct contact hebt alsof je een open telefoonlijn hebt met mensen die eventueel naar je toe willen komen, alsof je op een beurst staat, met allemaal andere logies verstrekkers, moet je dan heel hard schreeuwen? Nee, maar je moet wel duidelijk maken dat je er bent.

Lees meer...

Texel Bij het Strand

Wat ik als ondernemer verkoop is een beleving, een vakantie een weekend weg, ik verkoop niet alleen een ontbijt of verhuur een kamer, ik wil gastheer zijn, ik wil het u naar de zin maken, ik wil dat u het geld wat u uitgeeft aan mij , dubbel en dwars waard vind, ik wil dat u Texel beleeft,

Lees meer...

Simpele gedachten

Geachte Turken,Grieken, Bulgaren en Brazilianen ,

Kunnen jullie wat demonstranten deze kant op sturen?
Wij zijn ook nogal ontevreden maar durven zelf niet zo goed te demonstreren..
We laten het constant maar over ons heen komen, en gaan stilletjes ten onder, ook wij hebben gestemd op een paar mensen die hun beloften niet nakomen , maar op de een of andere gekke manier laten we ons nog steeds in de maling nemen.

Lees meer...

Karten

Vandaag even wat leuks doen met mijn jongste zoon.

Ik had besloten om te gaan karten, er zijn twee kart banen op Texel maar ik wilde binnen karten in verband met het weer, hoewel ik weet dat deze eigenaar niet de meest gastvrije ondernemer is, ben ik toch naar de kart-baan in de koog gegaan.

Lees meer...

Welkom in mijn hoofd

Eerste verhaal op dit blog, alle begin is moeilijk, en dat is zeker voor een onervaren schrijver/blogger als ik het geval.

Wat ik ga schrijven..? Ik ga lezers meenemen in mijn hoofd in mijn gedachten en aan reacties te zien op twitter en facebook heb ik gemerkt dat veel mensen mijn kleine korte berichten lezen en daarop reageren.

Lees meer...

Copyright Bed & Breakfast "Bij het strand"

Top Desktop version