Bijhetstrand

Switch to desktop

Welkom in mijn hoofd

Eerste verhaal op dit blog, alle begin is moeilijk, en dat is zeker voor een onervaren schrijver/blogger als ik het geval.

Wat ik ga schrijven..? Ik ga lezers meenemen in mijn hoofd in mijn gedachten en aan reacties te zien op twitter en facebook heb ik gemerkt dat veel mensen mijn kleine korte berichten lezen en daarop reageren.

 

Nu ik de laatste tijd wat ben afgevallen, heb ik ook gemerkt dat ik op de een of andere rede mensen kan inspireren... ik heb daar geen opleiding voor gevolgd, ik heb daar weinig over gelezen.. maar ik vertel mijn beleving en op de een of andere manier inspireert dat.

Nu ben ik eigenaar van B&B Bij het Strand , bedenk leuke social media acties voor naamsbekendheid van de B&B , janaaminhetzand en flessenpost van Texelpost zijn de bekendste, inmiddels heb ik ook al andere nieuwe leuke ideeën, maar ben voor mezelf nog aan het uitzoeken hoe ik dat aan ga pakken.

Hou ik het voor de B&B of is het groter, sommige dingen zijn zeker groter,en er zal een vervolg komen..

Het nieuws betreffende nieuwe ideeën zal worden gedeeld via Twitter , Facebook , Linkedin en nu ook WordPress maar ik moet eerst de focus hebben, het eindstation voor me zien en dan de weg ernaar toe bepalen..

Ik kan vast verklappen dat de eerste stappen zijn gezet..

verwarrend??

Ja .. daarom , Welkom in mijn hoofd..

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Dries de Winter

Eigenaar B&B Bij het Strand, bedenker van Flessenpost met GPS, ik schrijft met succes namen in het zand en fotografeer deze, ik zet strategieën uit voor bedrijven op het gebied van social media, ik heb daarin succes gehad met Flessenpost en Jenaaminhetzand en geven is het nieuwe krijgen, ik schrijf Driesje posters in de stijl van Loesje.
Ik wil mensen inspireren en motiveren, om buiten hun comfort zone te treden,nieuwe dingen te doen, om hun ideeën en dromen uit te laten komen.

Meer in deze categorie: Karten »
terug naar boven

Copyright Bed & Breakfast "Bij het strand"

Top Desktop version