Bijhetstrand

Switch to desktop

Karten

Vandaag even wat leuks doen met mijn jongste zoon.

Ik had besloten om te gaan karten, er zijn twee kart banen op Texel maar ik wilde binnen karten in verband met het weer, hoewel ik weet dat deze eigenaar niet de meest gastvrije ondernemer is, ben ik toch naar de kart-baan in de koog gegaan.

 

Wederom ben ik me rot geschrokken, waarom?

Omdat de kart-baan op een geweldige locatie ligt, het een prachtige ruimte is en elke keer als ik daar binnen kom, zie ik veel mogelijkheden om van die locatie en ruimte een top bedrijf te maken.

Er staat een bar in, tafels en stoelen uit 1987, een systeem plafond, witte plavuizen en alles afgewerkt met een goudkleurig randje, uiteraard geen probleem , ieder zijn eigen smaak.
Bij binnenkomst staat er een bord op de bar met pijlen die richting een intercom wijzen.

Niemand aanwezig bij binnenkomst, slechts dit bordje met de tekst ; Voor bediening druk op de intercom" .

De intercom is ook aangegeven , en is niet te missen....

295050 632496076779496 1017232260 nDe bar is slechts voor de sier, want overal staan automaten met limonade, koffie en snoep, een wissel automaat voor papiergeld en verder alleen 1 vriendelijke jonge jongen die uitlegt hoe de kart werkt , maar met name de regels uitlegt over hoe je, je dient te gedragen en vervolgens het karten afrekent via PIN en alleen PIN.

Deze ondernemer is alles behalve gastvrij, dat is ook duidelijk te merken aan de website .
Dit is niet gastvrij, dit is misschien wel onbeschoft.
Het is niet mijn bedoeling om dit bedrijf onderuit te halen, of dit te veroordelen het is alleen mijn ervaring als klant van dit bedrijf, en ik zou dit graag persoonlijk willen vertellen aan de betreffende ondernemer, maar die is alleen bereikbaar via de intercom.....

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Dries de Winter

Eigenaar B&B Bij het Strand, bedenker van Flessenpost met GPS, ik schrijft met succes namen in het zand en fotografeer deze, ik zet strategie├źn uit voor bedrijven op het gebied van social media, ik heb daarin succes gehad met Flessenpost en Jenaaminhetzand en geven is het nieuwe krijgen, ik schrijf Driesje posters in de stijl van Loesje.
Ik wil mensen inspireren en motiveren, om buiten hun comfort zone te treden,nieuwe dingen te doen, om hun idee├źn en dromen uit te laten komen.

terug naar boven

Copyright Bed & Breakfast "Bij het strand"

Top Desktop version