Bijhetstrand

Switch to desktop

Simpele gedachten

Geachte Turken,Grieken, Bulgaren en Brazilianen ,

Kunnen jullie wat demonstranten deze kant op sturen?
Wij zijn ook nogal ontevreden maar durven zelf niet zo goed te demonstreren..
We laten het constant maar over ons heen komen, en gaan stilletjes ten onder, ook wij hebben gestemd op een paar mensen die hun beloften niet nakomen , maar op de een of andere gekke manier laten we ons nog steeds in de maling nemen.


Ik persoonlijk heb het liefst iemand die gewoon netjes stil gaat staan, niks zegt, geen gekke dingen doet, geen dingen kapot maakt , maar gewoon een groepje meeneemt, zodat andere mensen ook ineens durven.
We willen niks slopen, en al helemaal geen ruzie met de politie.. het liefst een protest zodat er wordt stil gestaan, bij het feit, dat er "normale weldenkende" mensen in Nederland leven, mensen die het beste met andere voor hebben en die al die belachelijke tegenstrijdige regels zat zijn...!
Om te laten zien dat we met z'n allen slim genoeg zijn om voor elkaar en met elkaar te leven en niet kunstmatig allerlei regels, verzekeringen, rekeningen en heffingen te moeten verzinnen om meer en meer geld binnen te krijgen... wat uiteindelijk in zaken verdwijnt, waar het gehele volk het niet mee eens is.

Mochten jullie klaar zijn en je doel bereikt hebben.. kom me ff steunen hier in dit koude land.. met een beetje mazzel wordt het zomer en hoeven jullie die periode niet te wennen aan de kou die op dit moment heerst .

Met vriendelijke groet,

#Driestator

Beoordeel dit item
(2 stemmen)
Dries de Winter

Eigenaar B&B Bij het Strand, bedenker van Flessenpost met GPS, ik schrijft met succes namen in het zand en fotografeer deze, ik zet strategie├źn uit voor bedrijven op het gebied van social media, ik heb daarin succes gehad met Flessenpost en Jenaaminhetzand en geven is het nieuwe krijgen, ik schrijf Driesje posters in de stijl van Loesje.
Ik wil mensen inspireren en motiveren, om buiten hun comfort zone te treden,nieuwe dingen te doen, om hun idee├źn en dromen uit te laten komen.

Meer in deze categorie: « Karten Texel Bij het Strand »
terug naar boven

Copyright Bed & Breakfast "Bij het strand"

Top Desktop version