Bijhetstrand

Switch to desktop

Texel Bij het Strand

Wat ik als ondernemer verkoop is een beleving, een vakantie een weekend weg, ik verkoop niet alleen een ontbijt of verhuur een kamer, ik wil gastheer zijn, ik wil het u naar de zin maken, ik wil dat u het geld wat u uitgeeft aan mij , dubbel en dwars waard vind, ik wil dat u Texel beleeft,

dat u graag nog een keer terug komt, dat u uw vrienden vertelt dat u een leuke tijd heeft gehad, ik wil ervoor zorgen dat u een paar onbezorgde dagen weg bent in eigen land en een leuke tijd hebt en met een glimlach vertrekt.
Welkom @Bijhetstrand

Beoordeel dit item
(9 stemmen)
Dries de Winter

Eigenaar B&B Bij het Strand, bedenker van Flessenpost met GPS, ik schrijft met succes namen in het zand en fotografeer deze, ik zet strategieën uit voor bedrijven op het gebied van social media, ik heb daarin succes gehad met Flessenpost en Jenaaminhetzand en geven is het nieuwe krijgen, ik schrijf Driesje posters in de stijl van Loesje.
Ik wil mensen inspireren en motiveren, om buiten hun comfort zone te treden,nieuwe dingen te doen, om hun ideeën en dromen uit te laten komen.

terug naar boven

Copyright Bed & Breakfast "Bij het strand"

Top Desktop version