Bijhetstrand

Switch to desktop

Slecht weer tip Texel

 

Slecht weer tips Texel

Hierbij enkele links van leuke activiteiten.

Een gezellige huifkartocht met De Jan Plezier Texel door de slufter, waarbij er van alles wordt verteld over de natuur, en de Texelaars, hierbij worden ook tips gegeven wat er nog meer te doen is op Texel, Pieter en Inke en de medewerkers van "De Jan Plezier" zorgen voor een gezellige rit, met koffie, echte Texelse koek en een heerlijk Texels drankje als afsluiter. U geniet van een gezellige tocht vol humor en gezelligheid,  door het nationale park "De duinen van Texel".

Huur een Tuk Tuk bij Tuk Tuk Texel en maak een leuke rondreis over Texel.Koop hierbij, langs de verschillende kraampjes die je langs de weg ziet, allerlei lekkere, verse thuisgeteelde groenten en fruit voor weinig geld, met Texelse kaas en maak meteen een bezoekje aan de boerderij. Spreek Texelaars aan voor het lekkerste vlees, direct bij "de boer" of ga naar de Slagerij , en maak aan het eind van de dag een heerlijke, echt Texelse maaltijd klaar, in uw bungalow. Texelse gerechten zelf klaarmaken .Voor heerlijke verse vis kunt u terecht bij Vis Paleis van der Star.

Uiteraard past daar een heerlijk biertje bij van Texel, deze kunt u aanschaffen bij de diverse supermarkten, maar is het niet leuker om deze te kopen bij de Bier brouwerij Texel gevolgd door een rondleiding.

Voor kinderen is er genoeg te doen, denk aan Zwem paradijs Caluna , of de De bonte belevenis, mischien wel naar de bioscoop in De Burg, het Jutters museum, Kaap Skil, Ecomare, beklim de vuurtoren, kijken bij Eureka (roofvogel show), bowlen of karten in De Koog. Het vliegtuig-oorlogsmuseum bij het vliegveld, of trek gewoon goede kleding aan en geniet van het strand, de natuur en van Texel.

 

Beoordeel dit item
(4 stemmen)
Dries de Winter

Eigenaar B&B Bij het Strand, bedenker van Flessenpost met GPS, ik schrijft met succes namen in het zand en fotografeer deze, ik zet strategieën uit voor bedrijven op het gebied van social media, ik heb daarin succes gehad met Flessenpost en Jenaaminhetzand en geven is het nieuwe krijgen, ik schrijf Driesje posters in de stijl van Loesje.
Ik wil mensen inspireren en motiveren, om buiten hun comfort zone te treden,nieuwe dingen te doen, om hun ideeën en dromen uit te laten komen.

Meer in deze categorie: « Aardappels van Texel uit zilte grond
terug naar boven

Copyright Bed & Breakfast "Bij het strand"

Top Desktop version